Στα πράσα…

* Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο λύκος και εάν γεράσει, μήτε τη γνώση αλλάζει, μήτε την κεφαλή του. Και πλήρη εφαρμογή βρίσκει στην περίπτωση των απορριμμάτων που πάνω που είδαμε άσπρη μέρα, κάποιοι επιμένουν να μην συμμορφώνονται και από τη δύναμη της συνήθειας να επιμένουν να πετάνε σακούλες και τζάντζαλα. Όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

* Είδε και αποείδε ο Δήμαρχος με την απαράδεκτη εικόνα που επικρατεί πέριξ της Πλατείας και του Δημαρχείου και είπε να πάρει τα μέτρα του. Διαπίστωσε πως παρά τις σημαντικές του πρωτοβουλίες λόγω τουριστικού περάσματος, οι κάτοικοι δεν πειθαρχούν.

* Και δεν του έμεινε άλλη λύση παρά οι κάθετες εφορμήσεις όλες τις ώρες ημέρας και ειδικά νύχτας. Με αυτοκίνητο “κάλυψης – απόκρυψης” αλλά και πεζή περνά και ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Και είχε αποτέλεσμα αφού “συνέλαβε” εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης να μεταφέρει σκουπίδια στο επίμαχο σημείο. Το τι άκουσε δεν λέγεται. Οπότε καλύτερα να συμμορφωθείτε παρά να έχετε συναντήσεις που δεν θα σας βγούν σε καλό.