ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ | Έρχονται στο νησί μας

Για δυο φιλικές αναμετρήσεις έρχονται στη Ζάκυνθο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αφού συγκεκριμένα θα αγωνιστούν στις αρχές Ιουνίου με τους παλαίμαχους του Άγιου Λέοντα, αλλά και μικτή ομάδα παλιών ποδοσφαιριστών της Δημοτικής Ενότητας Αλυκών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην αποστολή θα υπάρχουν αρκετοί παλιοί παίκτες αλλά και γνώριμοι με το νησί μας όπως ο Θανάσης Μπέλλος που είναι βετεράνος άσος του Πανιωνίου, αλλά και ο βοηθός προπονητής της ανδρικής ομάδας που συμμετέχει συχνά με τους παλαίμαχους Νόνι Λίμα.
Φυσικά τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την αποστολή που θα έρθει από τον Πανιώνιο, ο οποίος έρχεται στη Ζάκυνθο να προσφέρει θέαμα και να τεστάρει τις δυνατότητες του απέναντι στους παλαίμαχους από το νησί μας.
Θυμίζουμε ότι σχεδόν κάθε χρόνο γίνεται φιλικά παιχνίδια βετεράνων κυρίως από την μεριά του ΑΠΣ Ζάκυνθος, με αποκορύφωμα τον αγώνα πριν δυο χρόνια με την ομάδα της ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκαν σπουδαίες μορφές του παρελθόντος από την «Ένωση».
Να σημειώσουμε ότι στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης οι φιλικοί αγώνες παλιών ποδοσφαιριστών είναι συνηθισμένο φαινόμενο, με την ομάδα να κάνει πολλά ταξίδια ανά την Ελλάδα και να δίνει δυνατά παιχνίδια.

Πηγή φωτό: dinatathlitika.gr