ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ | Η πρώτη προσγείωση της British Airways στο νησί

Σχεδόν δυο εβδομάδες μας χωρίζουν από την πρώτη πτήση του νέου δρομολογίου της British Airways η οποία ξεκινά από τις 3 Ιουνίου τις πτήσεις με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 από το αεροδρόμιο του Χίθροου του Λονδίνου και τον τερματικό σταθμό 5 απευθείας προς τη Ζάκυνθο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και κάθε Σάββατο.
“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι η Ζάκυνθος αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο εκτεταμένο δίκτυο της British Airways στην Ελλάδα. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την μακρά πορεία μας στην Ελλάδα, που μετρά πάνω από 90 χρόνια πτήσεων στην αγορά” δήλωσε η κ. Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και πρόσθεσε “Η νέα μας πτήση προς τη Ζάκυνθο θα προσφέρει στους επιβάτες από την Βρετανία ακόμη μία εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει και τη μετάβαση των κατοίκων της Ελλάδας στο Λονδίνο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, απευθείας μέσω του αεροδρομίου του Χίθροου”.
Πρόκειται για ένα επίτευγμα στα πλαίσια της WTM για το οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος είχε δηλώσει πως “το αποτέλεσμα είναι θετικό. Οι επιτυχίες αυτές, όχι μόνο αυξάνουν τις αεροπορικές θέσεις και την τουριστική κίνηση, αλλά αναβαθμίζουν ποιοτικά το τουριστικό προϊόν των Ιονίων Νήσων”.
Η είδηση αποτελεί μια σημαντικότατη εξέλιξη για το νησί μας αφού πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αερομεταφορείς του κόσμου, κάτι που αποτελεί σαφώς σημαντική αναβάθμιση για το τουριστικό προϊόν στη Ζάκυνθο.

φωτο: BA-Marketing-Week