Βρετανική Telegraph | Τη Ζάκυνθο επιλέγουν και προτείνουν οι συντάκτες της | Δείτε γιατι…

Οι ταξιδιωτικοί συντάκτες της Telegraph, της διακεκριμένης βρετανικής εφημερίδας, επέλεξαν τα 10 αγαπημένα τους ελληνικά νησιά, προτείνοντάς τα στους αναγνώστες τους για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Στον κατάλογο με τα 10 καλύτερα νησιά εντάσσεται και η Ζάκυνθος, που αποτελεί πόλο έλξης, εκτός από τις φυσικές ομορφιές της και κυρίως για το «Ναυάγιο»

Αδιαμφισβήτητα στο Ιόνιο συναντώνται κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της χώρας μας. Ανάμεσα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του φιγουράρουν ο Μύρτος στην Κεφαλονιά και το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα. Ωστόσο, εκείνη που έχει μαγέψει τους πάντες δεν είναι άλλη από το πολυφωτογραφημένο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, με τη χρυσαφένια αμμουδιά, τα τιρκουάζ νερά και τα επιβλητικά, απόκρημνα βράχια.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η Ζάκυνθος στην πλειοψηφία κατέχει σημαντικές θέσεις στην προώθηση και στην επιλογή των εναλλακτικών πια μορφών τουρισμού. Μήπως αυτό αναδεικνύει την ανάγκη που υπάρχει να προσανατολιστούμε και να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το είδος τουρισμού;

Πηγή: greekguide.com