Ζύμη κουρού για μπουρεκάκια

Αξιώτης Παράσχος
Πρόεδρος H.E.C.F.
Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος
http://www.executivechefsclub.gr/
E-mail: [email protected]
facebook.: ExecutiveChefsPlatinumClubOfGreece
tel: +30 27210 93844 mob: +30 6948046207

Υλικά:
750 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ κουταλ. γλ. μπέικιν
½ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
½ φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
½ κ.γλυκ. σοδα φαγητού
2 κουτ. γλυκ. αλάτι
για επάλειψη 1 κρόκο αυγού
Ζυμώνοντας προσθέτουμε το αλάτι και την σόδα σε δύο δόσεις για να γίνει πιο αφράτη η ζύμη μας και μαλακή