ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ – ΦΙΛΩΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ | Στηρίχθηκε οικονομικά ο Λεωνίδας Κουτσούκης

Για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρη φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τους Φίλους Κατσουράνη. Διάφοροι γνωστοί οργανισμοί συμμετείχαν στους αγώνες και ένας από αυτούς ήταν το «Save an Angel Patras». H συγκεκριμένη φιλανθρωπική ομάδα μάλιστα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε ότι θα καταθέσει χρήματα στον ερανικό λογαριασμό του Λεωνίδα Κουτσούκη.
Η ανάρτηση αναφέρει: «Τα εσοδα από το συγκεκριμένο μπλοκ εισιτήριων θα διατεθούν στον Ερανικό λογαριασμό του 20χρονου Λεωνίδα Κουτσούκη που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μεταμοσχευση μυελου των οστων σε κλινικη της Γερμανιας. Λεωνίδα ευχομαστε ολοι περαστικά».
Ο Λεωνίδας που βρίσκεται στο Αμβούργο της Γερμανίας έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση μυελού των οστών βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, με το προσεχές χρονικό διάστημα να είναι καθοριστικό για την πορεία της υγείας τους, αφού θα κάνει διάφορες εξετάσεις προκειμένουν να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε (είχε οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία).
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό του Λεωνίδα είναι συγκινητική, με τον νεαρό άσο να ευχαριστεί τους πάντες για την αγάπη που του έχουν δείξει όλον αυτόν τον καιρό.