ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ | Ποδαρικό από την Μπρατισλάβα με τα φτερά της Smartwings

Tην προσθήκη μιας νέας σύνδεσης, με τη Ζάκυνθο, περιλαμβάνει το πρόγραμμα πτήσεων που ανακοίνωσε ο αερομεταφορέας Smartwings για το καλοκαίρι του 2017.
Εισάγεται το δρομολόγιο Μπρατισλάβα-Ζάκυνθος, το οποίο θα εκτελείται από τις 8 Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος 737-800.
Μία από τις πιο θετικές συνέπειες της άνθηση των νέων αγορών είναι η εγκαινίαση νέων πτήσεων από χώρες που δεν εκδηλωνόταν μέχρι πρόσφατα έντονο ενδιαφέρον. Αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά στην τόνωση από την Σλοβάκικη αγορά, καθώς το ενδιαφέρον και οι προτιμήσεις τους για τα νησιά του Ιονίου πάντοτε ήταν σταθερά υψηλό. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα θετικά μηνύματα και τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται με τον ελληνικό τουρισμό καθώς και τη μεγάλη προσέλευση του κοινού.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε η οποιαδήποτε πρωτοβουλία των αεροπορικών εταιριών είναι πολύ σημαντική για την τοπική οικονομία.
Σε αυτή την θετική εξέλιξη, θα πρέπει να προστεθεί και η επέκταση στο νησί μας, του προγράμματος ενός από τους σημαντικότερους τουρ οπερέιτορς της γερμανικής τουριστικής αγορά, του ΕΤΙ. Η Ζάκυνθος μαζί με την Μύκονο και τη Σαντορίνη είναι οι νέοι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2017 παρέχοντας εκπτώσεις έως 30%. Οι νέες αυτές αγορές φέρνουν στο νησί μας τουρισμό υψηλού οικονομικού επιπέδου και η ανοδική τους πορεία μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να καταγραφεί.

φωτο: Pinterest