ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Δ. ΡΑΦΤΗ | Στόχος το τρίτο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο για τον Λ. Πετρούνια

Να διατηρήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής θέλει ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο αθλητής του Ζακυνθινού προπονητή Δημήτρη Ράφτη έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην «Γηραιά Ήπειρο» δυο συνεχόμενες φορές και θέλει στο Κλουζ της Ρουμανίας (19-23 Απριλίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενοργ. Γυμναστικής) να διαιτηρήσει τα κεκτημένα. Ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας για τους αγώνες που θα δώσει σημείωσε:
«Θεωρώ ότι η νίκη στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εξαρτάται από εμένα. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βρίσκομαι σε πολύ καλή φόρμα. Οι ώμοι μου είναι λίγο ταλαιπωρημένοι από την προπόνηση, αλλά αυτό είναι δείγμα ότι δουλέψαμε πάρα πολύ μετά τους Ολυμπιακούς και ήδη πετύχαμε τον πρώτο στόχο. Να μπορώ να εκτελώ σε καθημερινή βάση προγράμματα τόσο καλά όσο και στο Ρίο».
Να σημειώσουμε ότι στους αγώνες συμμετέχει στο μονόζυγο και ο Βλάσης Μάρας που επίσης προπονείται με τον Δημήτρη Ράφτη και στόχος του είναι να επιστρέψει σε κατάκτηση μεταλλίου. Ο έμπειρος γυμναστής σε μια από τις τελευταίες διοργανώσεις της καριέρας του θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται για να καταφέρει να ολοκληρώσει την πορεία του με τον καλύτερο τρόπο.