ΣΤΙΒΟΣ – ΑΓΕΖ: ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔ. – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ | Προσπάθησαν για το καλύτερο οι αθλητές μας

Το πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε το τμήμα στίβου της ΑΓΕΖ, το οποίο συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που έγινε στην Πάτρα. Ο σύλλογος κατετάγη 9ος στο σύνολο των σωματείων, έχοντας περισσότερες επιτυχίες στα αγόρια (Τρίτη θέση στη γενική κατάταξη), ενώ οι ιώσεις έπαιξαν ρόλο για αρκετά μέλη της αποστολής, ώστε να μην έχουν τις επιδόσεις που ήθελαν.
Αναλυτικά στους Παίδες:
Tην πρώτη θέση κατέκτησε στα 110μ. εμπόδια ο Δανιήλ Πατρινός, που είχε και μια 2η θέση στα 100μ. Από τη μεριά του χρυσός στην σφαίρα(13.64μ.) και στο ακόντιο (45.51μ.) ήταν ο Αναστάσιος Ακτύπης, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε στα 400μ. ο Νίκος Παναγόπουλος. Επίσης ο Σιλβέστερ Κρυεμμάδι ήταν πρώτος στη δισκοβολία και δεύτερος στη σφαιροβολία. Τέλος 5ος τερμάτισε στα 200μ. ο Τζιώλης Αδ., ενώ ο Βαρβαρίγος Ανδρ. έμεινε στην 7η θέση στο μήκος (έκανε τρία άκυρα άλματα) και ο Ταμαρέσης Ακ. πέμπτος σε 1.500 και 1.300 μ.

Στις κορασίδες:
Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Μάρα Μάρλη που έπαιξε με ίωση και κατέλαβε την 4η θέση στα 800μ., ενώ την ίδια θέση πήρε και η Μαρίνου Μαρ. στη σφαίρα. Από τη μεριά της τραυματίστηκε και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια της η Βερναρδάκη Θ. στα 100μ. εμπόδια.
Από τις υπόλοιπες αθλήτριες η Χαρίζη Μ. τερμάτισε 13η στα 100μ. (το πιο νεαρό μέλος της αποστολής), η Βερναρδάκη Αγγ. ήταν 14η στα 100μ. ενώ η Μπονίκου Ίρ. τελείωσε τη προσπάθεια της 15η. Επίσης 13η ήταν η Βαρδακαστάνη Θ. στα 800μ. και 39η στα 100μ. τερμάτισε η Βυθούλκα Μ. Τέλος άτυχη ήταν η ομάδα 4Χ100μ. των κορασίδων της ΑΓΕΖ (Μπονίκου, Βερναρδάκη, Μάρλη και Χαρίζη) που μπορεί να τερμάτισε πρώτη, αλλά ακυρώθηκε λόγω λάθους στην τελευταία αλλαγή.