ΣΤ. ΛΙΒΕΡΗΣ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ | «Ας κάνουμε όλοι μας μια νέα αρχή»

Ο Στέλιος Λιβέρης σπάνια κάνει δηλώσεις ωστόσο όταν έχει να πει κάτι, πολλές φορές έχει σημασία το τι λέει. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Κατασταρίου αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο ματς πρωταθλήματος με τη Ζάκυνθο και θέλησε να ζητήσει συγνώμη αλλά και να ζητήσει από όλους ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού μας, να βοηθήσουν να γίνει μια νέα αρχή. Ο πολύπειρος άσος μάλιστα τόνισε ότι για 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι αλλά μετά τον αγώνα είμαστε όλοι φίλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω μερικά πράγματα που συνέβησαν στο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του ΑΟΚ και της Ζακύνθου… Ένα παιχνίδι που κύλησε σε ομαλά αθλητικά πλαίσια με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φεύγουν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο.
Εγώ προσωπικά στην μακρόχρονη παρουσία μου στο ποδόσφαιρο αισθάνθηκα απογοητευμένος αλλά και πικραμένος για όλα αυτά τα άσχημα που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα αφού και εγώ έγινα μέρος του τεράστιου αυτού προβλήματος … Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλη την ποδοσφαιρική Ζάκυνθο, από τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας της Ζακύνθου (και τους «Απέναντι») , του ΑΟΚ, από τους συμπαίκτες μου, τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και από την διοίκηση και τεχνικό τιμ του Κατασταρίου.
Αυτά τα γεγονότα αμαύρωσαν σε μεγάλο βαθμό το ερασιτεχνικό τοπικό ποδόσφαιρο… Κάνω έκκληση στις εμπλεκόμενες πλευρές να ρίξουν τους τόνους. Τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο Δημοτικό Στάδιο πλήττουν πάνω από όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο και όλοι εμείς είμαστε συνυπεύθυνοι… Εγώ προσωπικά σαν ένας από τους αρχηγούς του ΑΟΚ και φυσικά όλη η οικογένεια του Συλλόγου θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Παρακαλώ τις υγιείς δυνάμεις των εμπλεκόμενων ομάδων να διαφυλάξουν σαν κόρη οφθαλμού το ποδόσφαιρο, την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων και των οικογενειών τους και να δώσουν σε όλους το μήνυμα ότι μετά από τα 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο θα παραμείνουμε και πάλι φίλοι και γνωστοί!
Επειδή από εδώ και πέρα οι αγώνες θα αποκτήσουν μεγαλύτερο βάρος και η πίεση θα είναι μεγαλύτερη θέλω να τονίζω ότι πρωταγωνιστές είναι και πρέπει να παραμείνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές αυτοί που αγωνίζονται, αυτοί που ιδρώνουν και μοχθούν. Ας κάνουμε όλοι μας μια νέα αρχή, ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο να βρει επιτέλους τον δρόμο του σε αυτό το όμορφο νησί».