..ιδέες διακόσμησης …βάλε την άνοιξη στο σπίτι!


Γράφει η Μαύρα Ξένου
Διακοσμήτρια / Interior designer
Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων
Επαγγελματικοί χώροι
Φωσκόλου 42 Ζάκυνθος
26950 45615 – 6988580709

Η διακόσμηση του σπιτιού μας είναι πάντα ωραίο να συμβαδίζει με τις αλλαγές του καιρού, αλλά και με τις νέες τάσεις που κυριαρχούν. Μπορούμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας οικονομικά και εύκολα!

Αλλάζουμε θέση στα έπιπλα
Εφόσον ο καιρός αλλάζει..αλλάζουμε και εμείς θέσεις στα επίπλά του σπιτιού μας. Μια καλή πρόταση επίσης είναι να διακοσμήσουμε το σαλόνι ή το καθιστικό σας με όμορφα χρωματιστά μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη.
Σεντόνια, κουρτίνες, ράνερ και τραπεζομάντηλα με mixed μοτίβα σε ποικιλία χρωμάτων, μας προδιαθέτουν να υποδεχτούμε το καλοκαίρι. Έτσι εύκολα και οικονομικά μπορούμε να δώσουμε άλλη πνοή στο χώρο μας χωρίς μεγάλο κόστος!

Στοιχεία εξοχής
Ουδέτεροι τόνοι, δέρμα, στοιχεία από τη φύση μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα σκηνικό φάρμας.

Χρώμα στα έπιπλα
To χρώμα είναι ζωή! Δίνουμε ζωηράδα στο χώρο μας τοποθετώντας μια όμορφη χρωματιστή μπρεζέρα με μια γωνιά.

Χάλκινα στοιχεία
Αυτή η ουδέτερη μεταλλική απόχρωση είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός ρουστίκ ύφους, δίνοντας μια ανοιξιάτικη ρομαντική ατμόσφαιρα…

Λουλούδια & Φυτά
Τα λουλούδια είναι εκείνα που αντιπροσωπεύουν την άνοιξη, οπότε τι καλύτερο από το να προσθέσουμε στην διακόσμηση μας μερικά.. Ανάλογα με το ύφος του σπιτιού διαλέγουμε μονόχρωμα ή χρωματιστά!

EXTRA TIP:
Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να ανανεώσετε το χώρο σας! Αγοράζοντας νέα μικροέπιπλα ή διακοσμητικά μπορούν να μεταμορφώσουν ιδανικά το χώρο σας . Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λουλούδι που θα δώσει χρώμα, θα φρεσκάρει το χώρο σας και θα φέρει την άνοιξη.

φωτο: Fe-mail.gr