Αναστασία Ζαννή | Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια στη Ζάκυνθο

Η Αναστασία Ζαννή είναι ελληνίδα διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια στην crossover κλασική σκηνή.
Στο πλαίσιο ενός κύκλου εμφανίσεων με τίτλο «Τραγουδώντας στις πόλεις του κόσμου» φέτος μετά το Λονδίνο και το Παρίσι και πριν το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε στη Ζάκυνθο στον Κόκκινο Βράχο για μια μοναδική εμφάνιση με άρωμα Γυναίκας, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.
Σημαντικές εμφανίσεις της πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Νέα Υόρκη στο ιστορικό Carnegie Hall στο Μανχάταν με sold out συναυλία, στο Athenaeum Theater στο Βουκουρέστι, στο Keyaki Hall στο Τόκιο, στο Παλλάς από όπου και ηχογραφήθηκε.

Συμμετείχε στο φιλανθρωπικό γκαλά του Jose Carreras στη Λειψία. Τραγούδησε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά, στο φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Los Angeles (2015). Τραγούδησε προς τιμή των : π. Π. ΗΠΑ Bill Clinton, Boutros Boutros Ghali, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Kerry and Ethel Kennedy (R. F. Kennedy Foundation). Επίσης, στα Ηνωμένη Έθνη στη Νέα Υόρκη “Day of the African Child”, στη Νέα Υόρκη στο World Trade Center στο Ηellenic Ιnitiative. Συνεργάστηκε με τις συμφωνικές ορχήστρες της Σόφιας, της Βαρσοβίας και της Λειψίας και την Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Η ερμηνεία της στο τραγούδι “Tango to Evora” συμπεριλήφθηκε στο best of του Buddha Bar σημειώνοντας μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία στη Γαλλία. Επίσης, είναι μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας. Παρουσίασε την έναρξη του μαραθωνίου “Light Up the Night” – “Run to the Future” στα εγκαίνια του Πάρκου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Φέτος η ερμηνεία της στο παραδοσιακό Τζιβαέρι , επιλέχτηκε από Αμερικανικό ντοκιμαντέρ του Richard Ledes με τίτλο «No human is ellegal » , με θέμα την Ελλάδα.