ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΖΑΟΑ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ | Στις πρώτες θέσεις οι αθλητές του

Πολύ καλή απόδοση είχαν οι αθλητές του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης που συμμετείχαν στο 1ο Ενωσιακό Τουρνουά Τένις που έγινε στην Πάτρα 11-12 Φεβρουαρίου. Από τον σύλλογο του νησιού μας συμμετείχαν ο Ηλίας Κωνσταντινίδης στα αγόρια 16 ετών, ο Σούλης Κωνσταντίνος στα αγόρια 14 ετών και η Ισμήνη Ζούγρα στα 12 ετών. Όλοι οι αθλητές τα πήγαν πολύ καλά τηρουμένων των αναλογιών και έδειξαν ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στους αγώνες που λαμβάνουν μέρος και θα βοηθήσουν τον ΖΑΟΑ να κάνει βήματα προς τα μπροστά.
Αναλυτικά τι πέτυχαν οι αθλητές στους αγώνες:
Ο Κωνσταντίνος Σούλης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην κατηγορία των 14 ετών και κατέκτησε την θέση. Ο νεαρός τενίστας τερμάτισε πέρσι πρώτος (ηλικία 12 ετών) στην Στ’ Ένωση και 12ος καλύτερος αθλητής στην ηλικία του στην Ελλάδα.
Ο Ηλίας Κωνσταντινίδης από την πλευρά του αγωνίστηκε στην κατηγορία των 16 ετών και ήταν ιδιαίτερα θετική η παρουσία του, αφού αποκλείστηκε στους «8» της διοργάνωσης και άφησε καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια.
Τέλος η Ισμήνη Ζούγρα που αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία των 12 ετών δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση παρόλο που ήταν το φαβορί και κατετάγη Τρίτη στην κατάταξη. Η ταλαντούχα αθλήτρια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να ανακάμψει στη συνέχεια της χρονιάς.

Μ. Βαζαίος: «Δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις οι αθλητές»

Την απόδοση των τριών αθλητών του ΖΑΟΑ στο Ενωσιακό Τουρνουά που έγινε στην Πάτρα σχολίασε ο προπονητής τους Μάνος Βαζαίος που τόνισε ότι τα παιδιά έπαιξαν αρκετά καλά και παλεύουν για την κατάκτηση μεταλλίου σε κάθε διοργάνωση.
«Είναι θετική η εκτίμηση μου. Τα παιδιά έπαιξαν καλά και ανέβασαν την απόδοση τους. Περιμένω στα επόμενα τουρνουά να δω ακόμα περισσότερα πράγματα. Στους αγώνες που θα παίξουν ελπίζω να αποδώσουν καλά».

Σε γενικές γραμμές ο κ . Βαζαίος τόνισε ότι οι αθλητές του παίζουν καλύτερα και δουλεύουν για να γίνονται πιο αποτελεσματικοί στις επόμενες διοργανώσεις.
«Παίζουν καλύτερο τένις οι αθλητές και δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας κάθε μέρα και προσπαθούμε να φέρνουμε νέες επιτυχίες».
Επόμενοι αγώνες για τον ΖΑΟΑ είναι στις 24 Φεβρουαρίου που θα παίξει στο πρώτο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2, στο οποίο θα συμμετάσχουν στην Τρίπολη η Ισμήνη Ζούγρα (ηλικία 12 ετών) και ο Κωνσταντίνος Σούλης στην Κρήτη (αγόρια 14 ετών).


Κόβει την πίτα του ο ΖΑΟΑ το Σάββατο

Εν τω μεταξύ ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το προσεχές Σάββατο στις 18.30 στο ξενοδοχείο «Palatino» για να γιορτάσει τον ερχομό της νέας χρονιά και να θέσει νέους στόχους για τον σύλλογο.