ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ | Βραβείο στον πλοίαρχο του “Fior Di Levante” | Δείτε… (φωτο)

Με απονομές βραβείων, υποτροφιών και βαρυσήμαντες ομιλίες πραγματοποιήθηκε η δεξίωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Μια εκδήλωση που έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη και ταυτόχρονα ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας αφού μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ “Fior Di Levante” της Levante Ferries Κυριάκος Μουζάκης.

Ένα βραβείο αναγνώρισης του εθελοντισμού, της αυταπάρνησης όταν γιορτινές ημέρες -στις 20 Ιανουαρίου 2016- άφησαν κατά μέρος την προσωπική ξεκούραση και την οικογενειακή θαλπωρή, και ήρθαν να αποδείξουν το απίστευτο μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιάς τους. Όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα από τη Ζάκυνθο στην Κυλλήνη και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο ένα μικρό παιδάκι που έχρηζε άμεσης ιατρικής παρακολούθησης.

Η αυτοθυσία, η προσφορά και η αγάπη για το συνάνθρωπο είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία που διακρίνουν τόσο το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ “Fior Di Levante”. Και όλα αυτά αναγνωρίστηκαν στο πρόσωπό τους.
Το ίδιο και την εταιρία που ποτέ δεν έχει αρνηθεί να συνδράμει σε ότι και όπως μπορεί, διαθέτοντας τα πλοία της και το προσωπικό για την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Μέσα από τέτοιες καταστάσεις και γεγονότα διαπιστώνει κανείς πως πλέον δεν αναζητείται, αλλά υπάρχει ελπίδα. Τέτοιες στιγμές και τέτοιες πράξεις ενώνουν τους Ζακυνθινούς!