ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΝΙΚΟΣ | «Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας»

Ένας από τους φετινούς «τελικούς» για την πρώτη θέση, είναι για την ΑΓΕΖ το ματς με το Ληξούρι για την 13η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ. Οι δυο ομάδες είναι αήττητες με δώδεκα νίκες στη σειρά και στο Κλειστό της Παναγούλας την Κυριακή θα τα δώσουν όλα για την κορυφή.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποδείξουν ότι δεν χάνουν από κανέναν στο γήπεδο τους, με τον πρώτο σκορερ της ομάδας τη φετινή χρονιά Διονύση Μπονίκο να καλεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο της Παναγούλας και να στηρίξει τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη της ανόδου.
«Προς όλο το μπασκετικό φίλαθλο κοινό της Ζακύνθου. Ύστερα και από την νίκη της ΑΓΕΖ με τον Προφήτη Ηλία, η ομάδα μετράει 12 στις 12 νίκες. Μια μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα αποτελείται από ζακυνθινα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ. Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που χρειάζεται η ομάδα την υποστήριξη και την παρουσία σας, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής με έναν αξιόλογο αντίπαλο την Κεφαλονιά, όπως φανερώνουν άλλωστε τα αποτελέσματα. Πείτε το ντέρμπι για την πρώτη θέση, πείτε το ντέρμπι πρωτοπόρων, πείτε το ντέρμπι Ιονίων Νήσων. Όπως και να το πείτε θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας. Όσοι λοιπόν αγαπάτε αυτό το άθλημα σας θέλουμε μαζί μας την Κυριακή».
Η ΑΓΕΖ έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα τη φετινή χρονιά, ωστόσο ο αγώνας με το Ληξούρι θα είναι μια τεράστια πρόκληση για τον σύλλογο που θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος.