ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Περιμένει τον Νόλη

Τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο νησί μας ο Δημήτρης Νόλης, με τον έμπειρο τεχνικό ακόμα και σήμερα να δίνει το παρών στη Ζάκυνθο σε μια νέα εποχή για την ομάδα. Ο γνωστός προπονητής εφόσον οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στον ΑΠΣ, αναμένεται να αναλάβει τα ηνία με άμεσο συνεργάτη τον Παναγιώτη Τρουπιώτη για να οδηγήσουν και πάλι τον σύλλογο προς τις Εθνικές κατηγορίες.
Σύμφωνα με τη διοίκηση ο κ. Νόλης θα βρίσκεται το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο νησί μας και θα μπορέσει να δει από κοντά τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προτείνει και δυο τρεις παίκτες να έρθουν στη Ζάκυνθο για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό. Ο γνωστός προπονητής έχει άποψη πάντως και για τους Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές, αφού στα δυο χρόνια που έμεινε στο νησί μας παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια και ξεχώρισε μονάδες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Δρομολογούνται μεταγραφικές εξελίξεις

Αν και δεν διαρρέουν ονόματα μέχρι στιγμής, η Ζάκυνθος κινείται από το πάνω ράφι για να ενισχυθεί, αφού έχει στο στόχαστρο της ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Η ανάγκη για τον ΑΠΣ είναι στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου χρειάζεται ποδοσφαιριστής ηγέτης, ενώ γίνονται και οι κατάλληλες κινήσεις για να έρθει και σέντερ φορ με τον Λουί Μπεσού να είναι το όνομα που ακούγεται συνέχεια τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η διοίκηση όντως θα κινηθεί να τον αποκτήσει. Ο νεαρός φορ πέρσι είχε κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης του Ζακυνθιακού και θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τον σύλλογο ώστε να δυναμώσει την επίθεση του. Πάντως τον πρώτο λόγο θα τον το τεχνικό τιμ, με τον Δημήτρη Νόλη να είναι αυτός που μαζί με τον Παναγιώτη Τρουπιώτη πάρουν τις τελικές αποφάσεις για την ομάδα.