ΑΓΕΖ | Ενέργειες για αντικατάσταση του παρκέ στην Παναγούλα

Όλες τις απαραίτητες κινήσεις έχει κάνει η ΑΓΕΖ προκειμένου να γίνουν βελτωτικά έργα στο Κλειστό Γήπεδο της Παναγούλας, το οποίο χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις και τους αγώνες τριών αθλητικών συλλόγων στο νησί μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του «ερυθρόλευκου» σωματείου έχει καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τον προυπολογισμό που απαιτείται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την βελτίωση που πρέπει να δεχθούν κυρίως στον αγωνιστικό του χώρο (στο παρκέ) και περιμένει την μελέτη που έχει καθυστερήσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες.
Στον σύλλογο στο αίτημα που είχαν κάνει μάλιστα τόνισαν ότι εδώ και 25 χρόνια που έχει δημιουργηθεί το κλειστό γήπεδο, δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια ανακαίνισης, βελτίωσης ή ουσιαστικής αποκατάστασης των προβλήματων που παρουσιάζονται. Μάλιστα σημειώνεται, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει εντοπιστεί στο παρκέ στο γήπεδο, το οποίο έχει παρουσιάσει αναρίθμητες φθορές όπως και κουφώματα που έχει σε αρκετά σημεία του.

Ο παράγοντας της ΑΓΕΖ κ. Θεοδωρίτσης ήταν από τους ανθρώπους που ανέδειξε το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο γήπεδο της Παναγούλας και έχει ζητήσει την παρέμβαση των αρχών, ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις να μπορέσουν για πολλά χρόνια ακόμη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί μας και να μην μείνουν ξεκρέμαστα τα αθλητικά μας σωματεία, τα οποία κάνουν έναν υγιή και φιλότιμο αγώνα.

Αυτή την στιγμή η ΑΓΕΖ περιμένει την έγκριση από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να μπορέσει να σταλεί η μελέτη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να προχωρήσει το έργο, το οποίο έχει τεράστια σημασία και είναι αναγκαίο για τον σύλλογο.

Το «μπαλάκι» στις τεχνικές υπηρεσίες

Είναι αναγκαίο οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα την μελέτη, η οποία θα βοηθήσει τους αθλητικούς συλλόγους να συνεχίσουν να προπονούνται και να δίνουν αγώνες στην Παναγούλα και να μην μείνουν χωρίς έδρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.