ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ APPLE MADE IN GREECE | Παρουσίασε το νέο I Phone και μαζί την ομορφιά της Ελλάδας

«Γιαγιά!»:
Σε άπταιστα ελληνικά, η πρωταγωνίστρια της νέας διαφήμισης της Apple χαιρετάει την γιαγιά της, κατεβαίνοντας από το ταξί.
Στη συνέχεια βλέπουμε τη νεαρή κοπέλα στο καφενείο, όπου φωτογραφίζει την γιαγιά της.

Η τελευταία, ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, της ζητάει να της την στείλει, «παρασύροντας» σε μία φωτογραφική παρέλαση όλους τους κατοίκους του χωριού!
Είναι η πιο πρόσφατη διαφήμιση της Apple για το iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα για τις αναβαθμισμένες του κάμερες (δύο στον αριθμό), με το χαραστηριστικό Portrait mode, που επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν πορτρέτα, με προοπτικές επαγγελματία.

https://www.youtube.com/watch?v=bHn6v0WNz-0

Ο αμερικανικός κολοσσός διάλεξε για φόντο ένα ελληνικό παραθαλλάσιο χωριό και για μουσική υπόκρουση το τραγούδι του ρεμπέτη Κώστα Μπέζου «Πάμε στην Χονολουλού».Η τελευταία διαφήμιση της Apple δεν προωθεί μόνο την κάμερα του iPhone 7 Plus, αλλά και την ομορφιά της Ελλάδας.
Σύμφωνα με την Apple, «το χαρακτηριστικό Portrait mode βοηθάει τους χρήστες να βγάζουν εξαιρετικά πορτρέτα, αφού δημιουργεί ένα εφέ βάθους πεδίου, που θολώνει το φόντο και δίνει στα πρόσωπα έντονο φόκους.»
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο πλέον οι κάτοχοι του iPhone 7 Plus να βγάζουν επαγγελματικού επιπέδου πορτρέτα.