ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΟΛΗ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει ο προπονητής

Μια ανάσα από τον πάγκο της Ζακύνθου βρίσκεται ο Δημήτρης Νόλης, αφού σύμφωνα με διοικητικές πηγές είναι θέμα χρόνου να τα βρουν σε όλα οι δυο πλευρές και να επιστρέψει στο νησί μας ο έμπειρος τεχνικός. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν ο κ. Νόλης να είναι ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» στη προσπάθεια επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες με άμεσο συνεργάτη του τον Παναγιώτη Τρουπιώτη, ο οποίος φυσικά παραμένει ούτως ή άλλως στο τεχνικό τιμ.
Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Νόλης κέρδισε έδαφος σχετικά με άλλους υποψήφιους και σε αυτό έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα. Κυρίως οι πολύ καλές σχέσεις του Στέλιου Γούναρη με τον έμπειρο τεχνικό αλλά και το προηγούμενο πέρασμα του από τον σύλλογο.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Νόλης ήταν και ο άνθρωπος που θα καθόταν στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που έμενε στη Β’ Εθνική, ενώ είχε καθίσει για ένα διάστημα στο νησί μας, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τη σωτηρία της ομάδας.
Τότε δεν προχώρησε τίποτα μετά τον υποβιβασμό των «κυανοκίτρινων», με τον γνωστό προπονητή να κάθεται στον πάγκο του Θεσπρωτού. Ωστόσο εκεί δεν έμεινε για μεγάλο διάστημα, όντας αυτή τη στιγμή ελεύθερος. Σήμερα ή αύριο όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες διοικητικές πηγές θα υπάρξει εξέλιξη στο θέμα και είναι πολύ πιθανό αν όλα πάνε κατ’ ευχήν να επιστρέψει ο Δημήτρης Νόλης στη Ζάκυνθο.

Επαφή και με Βαζέχα για τον ΑΠΣ

Μέσα στα ονόματα που ακούστηκαν και υπήρξαν επαφές για την τεχνική ηγεσία, μια περίπτωση που απασχόλησε ήταν και εκείνη του Κριστόφ Βαζέχα. Ο πολύ γνωστός Πολωνός βετεράνος επιθετικός και πρώην βοηθός προπονητή του Νίκου Νιόπλια στον Παναθηναϊκό, είχε συζητήσεις με τη διοίκηση ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε. Κυρίως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λόγω οικονομικού θέματος, με τη διοίκηση να μην μπορεί να πληρώσει το υψηλό κασέ του Πολωνού προπονητή. Παρόλα αυτά η περίπτωση του επιβεβαιώθηκε από το σωματείο που έκανε προσπάθειες να πάρει το «ναι» από τον ίδιο και να είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ζακύνθου.

Ερωτηματικό οι μεταγραφές για τους «κυανοκίτρινους»

Εκτός από τον προπονητή είναι άγνωστο ποιες προσθήκες θα γίνουν στη Ζάκυνθο για να ενισχυθεί ενόψει και του ντέρμπι με το Τσιλιβή που έρχεται σε μια εβδομάδα. Στην ομάδα αναμένουν τους δυο ή τρεις ξένους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό οι οποίοι έρχονται να βοηθήσουν, ενώ η έλευση προπονητή (πιθανότατα του Νόλη) θα φέρει περισσότερες εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα.
Δυστυχώς υπάρχουν και οι δυσκολίες για την ομάδα με την οικονομική της κατάσταση να είναι ακόμα μπερδεμένη και να μην βοηθάει για να γίνουν πολύ ποιοτικές προσθήκες. Πάντως προς αυτήν την κατεύθυνση ακούγονται και διάφορα ονόματα να μπουν στη διοίκηση, ωστόσο τίποτα δεν έχει προχωρήσει μέχρι τώρα.