Το «Parfois» στην Ζάκυνθο: Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ μόνο στο… «Στιγμές»

Η αγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων αξεσουάρ μόδας “Parfois”, ήρθε και στην Ελλάδα με πρώτο κατάστημα στην Ζάκυνθο!!!
Το «Στιγμές» ήταν εκεί και εξασφάλισε για εσάς τις πρώτες φωτογραφίες από το όμορφο κατάστημα καθώς και αποκλειστική συνέντευξη με πολλούς από τους συντελεστές αυτής της εταιρίας… που κρύβονται πίσω από αυτό το εγχείρημα.
Περιγραφή εταιρείας: Η εταιρία ιδρύθηκε το 1994 από την Manuela Madeiros που το όνειρο της ήταν να σχεδιάσει εντυπωσιακά αξεσουάρ μόδας αφιερωμένα στην σύγχρονη γυναικά σε ιδανικές τιμές.

Το «Parfois» είναι μια αλυσίδα καταστημάτων αξεσουάρ μόδας με ξεχωριστή ταυτότητα, που βασίζονται στην ευχάριστη ατμόσφαιρα, στον ιδιαίτερο σχεδιασμό και στην ποικιλία των προϊόντων… Η συλλογή τοποθετημένη με μοναδικό τρόπο, περιλαμβάνει ότι αξεσουάρ μπορεί κανείς να φανταστεί… από κάθε είδους κοσμήματα, τσάντες, και πορτοφόλια, αξεσουάρ για τα μαλλιά, καπέλα, εντυπωσιακά ρολόγια και παπούτσια, μέχρι γυαλιά, φουλάρια και γάντια. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή μια ξεχωριστή εμπειρία όσον αφορά το προϊόν, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1994 στην Πορτογαλία και η επιτυχία ήρθε γρήγορα, καθώς η αλυσίδα εξαπλώθηκε με γρήγορους ρυθμούς στην Ισπανία και σε πολλές άλλες χώρες, σε όλο τον κόσμο. Σήμερα λειτουργούν καταστήματα «Parfois» σε 51 χώρες, με περισσότερα από 650 καταστήματα … και ρυθμό ανάπτυξης 30% ετησίως.
Με τα μοναδικά του σχέδια το «Parfois» είναι ο απόλυτος προορισμός του στυλ για must-have αξεσουάρ!!!

«Οι εποχές έχουν αλλάξει και ευτυχώς μετά από 22 χρόνια είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι γίνεται στο διεθνή χώρο της μόδας και των αξεσουάρ… Δε χρειάζεται να ξοδεύει κανείς υπέρογκα ποσά για να εξασφαλίζει ένα όμορφο ντύσιμο, αντίθετα όλα είναι θέμα προσωπικού στυλ και γούστου.» μας λένε με ένα στόμα η Angelik Fontes (International Sales Manager) και η Sandra Teixeira (International Trainer) που βρέθηκαν στο νησί μας για το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην χώρα μας και εμείς συμφωνούμε μαζί τους… Κρίνοντας από το περήφανο χαμόγελο όλων των συντελεστών του «Parfois», αλλά και όσων συναντήσαμε την βραδιά του ανοίγματος…. στο κατάστημα, έχουμε να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις, οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους, ανυπομονώντας να δούμε από κοντά… τους θησαυρούς του «Parfois»!
«Parfois» σε ευχαριστούμε!