Σταύρος Δημόπουλος

dimopoulos

Ο Σταύρος Δημόπουλος για 2η σαιζόν θα βρίσκεται στον Ποπολάρο. Μετά το επιτυχημένο πρόγραμμα πέρσι και την άψογη συνεργασία του με όλη τη μουσική ομάδα εκεί, και κρατώντας όλα όσα έχουν αναδείξει τον Ποπολάρο σ’ ένα από τα αγαπημένα στέκια του νησιού, υπόσχεται ακόμα πιο όμορφες μουσικές στιγμές με μια αγκαλιά τραγούδια , από όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου με βάση πάντα τα τραγούδια που έμειναν στις μνήμες μας και χάραξαν την ψυχή μας.
Ο Σταύρος Δημόπουλος με ρίζες μουσικές από παππού και μητέρα, ήταν αναμενόμενο να ασχοληθεί από μικρός με τη μουσική και τα όργανα κυρίως με την κιθάρα.
Από τη ηλικία των 18 ετών ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι κυρίως σε ρεμπετάδικα της Πάτρας κάνοντας μάλιστα σημαντικές γνωριμίες, όπως τον θρυλικό Μπάμπη Γκολέ.
Μετά από λίγα χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα που κάνει και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.
Τότε συμμετέχει στο μουσικό σχήμα του θρυλικού κέντρου Αχαρνών 77 (στην ομώνυμη Δ/νση), δίπλα με μεγάλα ονόματα της εποχής όπως ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Βασίλης Σαλέας και τα Παιδιά από την Πάτρα.
Ακολούθησαν συναυλίες με τα «Παιδιά από την Πάτρα» σε όλη την Ελλάδα και μετά επέστρεψε στην Πάτρα όπου δούλεψε σε μπουάτ και κοσμικά κέντρα όπου συνεργάστηκε και με άλλους καλλιτέχνες όπως η Ηρω.
Κάποια στιγμή ασχολήθηκε και με δικές τους επιχειρήσεις , κέντρα και καφέ στην Πάτρα (Τελώνειο, Μπάρκο, 7ος Παράλληλος, Τσιγγάνα που ήταν πολυχώρος κλπ.).
Πέρσι το χειμώνα ήρθε στο νησί μας, στον Ποπολάρο όπου μαζί με την μουσική ομάδα του καταστήματος ανέλαβαν να αλλάξουν το κλίμα προς το καλύτερο και έτσι για δεύτερη σαιζόν συνεχίζουν το ήδη επιτυχημένο πρόγραμμα, πιο ανανεωμένο και πιο πλούσιο με μια συλλογή από τραγούδια από όλο το ελληνικό μουσικό στερέωμα με ένα κυρίαρχο όμως στόχο. Ο κόσμος να περνάει όμορφα και να φεύγει γεμάτος όμορφα συναισθήματα…
Στον Ποπολάρο φέτος το χειμώνα η ιστορία στη διασκέδαση ξαναγράφεται ….!