«Έφυγε» ο πρώην Βουλευτής Ζακύνθου ΠαΣοΚ Γιώργος Κλαυδιανός

klaudianos-loverdosΟ Γ. Κλαυδιανός με τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή του ΠαΣοΚ Ανδρέα Λομβέρδο

Αιφνίδια έφυγε σήμερα (09.09.2016) το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο πρώην Βουλευτής Ζακύνθου του ΠαΣοΚ Γιώργος Κλαυδιανός ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στην Αθήνα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήτο από την επάρατη νόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο θανατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή. Ο αείμνηστος Γιώργος Κλαυδιανός είχε εκλεγεί Βουλευτής Ζακύνθου με το ΠαΣοΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981, ενώ επανεξελέγει και στις 8 Απριλίου 1990 μετά από προσφυγή στο Εκλογοδικείο κατά του συνυποψήφιού του Δημήτρη Παλαιοθόδωρου. Επίσης, υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου με το ΠαΣοΚ το 1986, ενώ επι σειρά ετών διετέλεσσε και Πρόεδρος στον ΟΛΠ.
Υπήρξε σύζυγος της εκπαιδευτικού Άννας κλαυδιανού και πατέρας της Μαρίας Κλαυδιανού η οποία ακολουθώντας τα χνάρια του υπήρξε υποψήφια του Κινήματος στη Ζάκυνθο, όπου κατέλαβε την Βουλευτική έδρα μετα την παραίτηση του Δημήτρη Βαρβαρίγου, και ο Γιάννης Κλαυδιανός που ασχολείται με Οικονομικές και Χρηματοπιστωτικές Επιστήμες.
Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5 το απογευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιολιτίου.
Η Διευθυνση, το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της εφημερίδας μας εκφράζουν στους οικείους του τα θερμά τους συλλυπητήρια

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ζακύνθου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιώργου Κλαυδιανού, μιας ευγενικής μορφής της πολιτικής, ενός αξιόλογου ανθρώπου, ο οποίος υπήρξε από τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος.
Διατέλεσε Βουλευτής Ζακύνθου στις περιόδους 1981-1985 και 1990-1993.
Συνεπής στις αρχές και τις ιδέες του άνθρωπος, τηρούσε απαρέγκλιτα στη ζωή του έναν κώδικα δεοντολογίας και αξιοπρέπειας που σπανίζει στις ημέρες μας. Τίμησε τη Ζάκυνθο και το Κίνημα με την παρουσία και τους αγώνες του και τιμήθηκε.
Στους δύσκολους καιρούς για το Κίνημα παρέμεινε πιστός και δεν «αλλαξοπίστησε», ούτε μετατράπηκε σε πολέμιο του Κινήματος, για λόγους καθαρά καιροσκοπισμού, όπως άλλοι.
Η Ζακυνθινοί θα κρατάμε αιώνια τη μνήμη του!
Αποφασίστηκε επίσης η παράσταση σύσσωμης της Νομαρχιακής Επιτροπής στην κηδεία του και η κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του.