Ληστεία στο Αργος: Αφαίρεσαν 120.000 ευρώ από επιχειρηματία (photo & video)

argos listeia

Ληστεία έγινε σήμερα το πρωί 27 Ιουνίου 2016 στο σπίτι επιχειρηματία στην περιοχή Άκοβα στο Άργος όπου διατηρεί επιχείρηση εμπορίας και συσκευασίας κρεάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες 4 τον αριθμό με κουκούλες και όπλα εισέβαλαν στην οικία του επιχειρηματία, ακινητοποίησαν δένοντας και φιμώνοντας τον ίδιο και την γυναίκα του, απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό (πληροφορίες αναφέρουν για πάνω από 120 χιλ. ευρώ), πήραν το αυτοκινητο του θύματος και διέφυγαν.

argos listeia1

Εκτεταμένες είναι οι αναζητήσεις από την αστυνομία για την σύλληψη των δραστών της ληστείας.

Αυτή τη στιγμή μπλόκα της αστυνομίας έχουν στηθεί σε πολλά κομβικά σημεία της περιοχής του Άργους και όχι μόνο.
Επίσης οι αστυνομία με την βοήθεια γερανού ανέσυρε το αυτοκίνητο που οι δράστες έριξαν σε γκρεμό κοντά στα Σταθέικα στο αεροδρόμιο Άργους και κάνουν εξονυχιστικές έρευνες στο εσωτερικό του για αποτυπώματα και για να συλλέξουν δείγματα DNA.
Μια πληροφορία που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρει πως οι ληστές περίμεναν το πρωί τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του και την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητο του (η επιχείρησή του είναι ακριβώς απέναντι από την οικία του) τον οδήγησαν και πάλι στο εσωτερικό του σπιτιού όπου ακινητοποίησαν τον ίδιο και την σύζυγο του.

listeia argos

Για τις αστυνομικές αρχές ειναι προφανές πως οι δράστες είχαν πληροφορίες για τις κινήσεις του επιχειρηματία αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του.

Πηγή & Photo – Video: argolikeseidhseisΤελευταία άρθρα