Ένα διαφορετικό μεσογειακό εστιατόριο με γαλλικές επιρροές, τεχνικές που αγγί-
ζουν μέχρι και τη μοριακή γαστρονομία, αλλά πάνω απ’ όλα φρέσκια πρώτη ύλη,
επεξεργασμένη στην καλύτερη μορφή της.
Όλα αυτά σε ένα μαγευτικό χώρο με θέα τη θάλασσα συνδυασμένη με εκπληκτική
λίστα κρασιών, αλλά και cocktails.
Δοκιμάστε το “Cot a los”, ένα κομμάτι μοσχαριού ενός κιλού με τρία είδη πατάτας
και τρία είδη σάλτσας για δυο άτομα.
Για τους λάτρεις του ψαριού προτείνουμε φρέσκο φιλέτο σφυρίδας αρωματισμένο
με μαστίχα ή ένα διαφορετικό γιουβέτσι με γαρίδες.