Στο «fior di levante» διεθνές βραβείο για καλύτερο πορθμειακό πλοίο στον κόσμο το 2015!!!

fior di levante new

Στην Στοκχόλμη θα βρεθεί η ηγεσία της Levante Ferries προκειμένου να παραστεί και να συμμετάσχει στην φετινή διεθνή εκδήλωση για την βράβευση πολλών κατηγοριών πλοίων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το στολίδι της Ζακύνθου, του Ιονίου και της Ελλάδας το fior di levante, βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για το καλύτερο πορθμειακο πλοίο του κόσμου για το 2015. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν πλοία τα οποία δεν κάνουν δρομολόγια με διανυκτέρευση επιβατών, αλλά ημερήσια, σε πορθμειακή γραμμή. Είναι αυτό που στην Ελλάδα λέμε μικρή ή μεγάλη ακτοπλοΐα.

fior di levante new1

Το «Φιόρο» φλερτάρει με την πρωτιά, αφού η κλάση του δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική με κανένα αντίστοιχο πλοίο στην κατηγορία του παγκοσμίως τουλάχιστον για το 2015.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το fior di levante θα παραλάβει το βραβείο ο επικεφαλής Γιώργος Θεοδόσης, ο οποίος προετοιμάζει πυρετωδώς μια σοβαρή και οργανωμένη παρουσία στο συνέδριο, στο οποίο θα παρατούν πάνω από 400 άτομα – διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες μεγάλων ναυτιλιακών εταιριών του πλανήτη.

Στόχος του Ζακυνθινού ιδιοκτήτη, είναι να προβληθεί στοχευμένα η Ζάκυνθος και όλοι εκεί να μάθουν και να πάρουν κάτι από το πανέμορφο και ευγενικό νησί μας!

theodosis

shiping2

Τι είναι το Ferry Shipping Conference

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια , το Ferry Shipping Conference, έχει καθιερωθεί, όχι αδικώς, ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο σημείο συνάντησης των παραγόντων της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Αυτή την άνοιξη, ο κόσμος της ναυτιλίας θα συναντηθεί “εν πλώ” στο Tallink Silja Silja SYMPHONY, το οποίο θα ταξιδέψει μεταξύ Στοκχόλμης – Ελσίνκι, από τις 13 – 15 Απρίλη

Σκοπός αυτής της ναυτιλιακής διάσκεψης είναι να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν τη ναυτιλία παγκοσμίως και να βρεθούν λύσεις που να ανταποκρίνοται και να είναι εφαρμόσιμες στις ταχύτητες αλλαγές της οικονομίας.

Η δυναμική του συνεδρίου, κρύβεται στις συμμετοχές, καθώς λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως.

Μέσα σε ένα κλίμα διαφορετικό από τα άλλα, οι σύνεδροι θα κληθούν να αλληλεπιδράσουν, να συμμετάσχουν σε διαδραστικές συζητήσεις με θέμα το παγκόσμιο εμπόριο και να δημιουργήσουν διαύλους επικοινωνίας μεταξύ τους, ώστε να ανθίσει το θαλάσσιο εμπόριο.

“Αιχμάλωτοι” εν πλω σε μια επιχειρηματική “κρουαζιέρα” θα κληθούν επίσης, να βρουν λύσεις και τρόπους οικονομικής ανάπτυξης.

shiping1

shiping