Μεγάλο ενδιαφέρον για το κεφαλλονίτικο κρασί

krasi_kefalonia

Η Γαστρονομική Λέσχη Κεφαλονιάς ξεκίνησε κι επίσημα τις δράσεις της με την παρουσίαση του κεφαλονίτικου αμπελώνα και των ποικιλιών του με σκοπό τη σωστή προώθηση του Κεφαλλονίτικου κρασιού. Οινοποιοί από όλη την Κεφαλονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τη γνώση και την εμπειρία τους πάνω στο αντικείμενο, έτσι ώστε τα κρασιά της τοπικής παραγωγής μας να αποτελέσουν τη ναυαρχίδα στη λίστα των κρασιών τους. Ο τρόπος σωστής παρουσίασης και προώθησης του κεφαλλονίτικου κρασιού έγινε από τον Δημήτρη Κοτσακόλιο ενώ στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μυρίσουν και να γευτούν τις διαφορετικές ποικιλίες του από τα τοπικά οινοποιεία.

ΦΩΤΟ: efimeridakefalonia.gr