Μάγδα Γαζέα

gazea

Πρόκειται για μια αθλήτρια που ανά τα χρόνια έχει ξεχωρίσει για την αξία της αλλά και το αγωνιστικό της ήθος. Ο λόγος για την Μάγδα Γαζέα που ξεχώρισε το 2015, καθώς εκτός από αμέτρητες διακρίσεις σε αγώνες δρόμου, κατέκτησε το 12ο συνεχόμενο μετάλλιο της σε Κλασσικό Μαραθώνιο.
Η έμπειρη δρομέας έφτασε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με χρόνο 2 ώρες, 55 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα φτάνοντας σε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα. Μετά από εκείνο τον αγώνα είχε ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια της που είναι δίπλα της πάντα σε κάθε μεγάλη επιτυχία.
« Eίμαι πολύ χαρούμενη που τερμάτισα μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Αφιερώνω το μετάλλιο μου στον σύζυγο μου, την κορούλα μου και την οικογένεια μου που με βοηθάει να είμαι πιστή σε αυτό το ραντεβού τα τελευταία 12 χρόνια».
Στην πορεία της γενικότερα στον χώρο του στίβου η Μάγδα Γαζέα έχει στην κατοχή της έναν μεγάλο αριθμό ρεκόρ που αποδεικνύουν την αξία τους.
Συγκεκριμένα έχει 26 μετάλλια σε αγώνες 5 και 10 χλμ, όπως και μαραθωνίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει συμμετάσχει δυο φορές σε διεθνείς αγώνες στο Ούντινε της Ιταλίας και στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μάγδα Γαζέα στην πορεία της έχει πιάσει τέσσερις φορές το όριο των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο για διάφορους λόγους προτίμησε να μην αγωνιστεί δίνοντας περισσότερη έμφαση στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου.
Ίσως το 2016 να είναι η χρονιά της…

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν