Τα προβλήματα της Ζακύνθου άκουσε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Υπόμνημα με τα προβλήματα της Ζακύνθου και τις ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή για την επίλυσή τους, παρέδωσε στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, κατα τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στα πλαίσια της Γενικής Συνελευσης του ΕΟΑΕΝ που γίνεται στη Ζάκυνθο. Η Υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα σοβαρά θέματα του τόπου, όπως είναι η ολοκληρωμένη επεξεργασία των απορριμμάτων, η υδροδότηση και η πλατεία Σολωμού.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει ο Δήμος για την παγκόσμια προβολή του νησιού μας, σημειώνοντας ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξενήθηκαν στη Ζάκυνθο πολλές δημοσιογραφικές αποστολές.

Η κ. Κουντουρά τόνισε πως το Υπουργείο έχει στρατηγικό σχέδιο για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών το 2016, κυρίως από τις αγορές της Κίνας και της Ιαπωνίας. Ο κ. Κολοκοτσάς ενημέρωσε την Υπουργό και για άλλα ζητήματα, όπως την πλαζ του ΕΟΤ, καθώς και το «Ναυάγιο», που αποτελεί ένα από τα πολυδιαφημισμένα αξιοθέατα ανά τον κόσμο. Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Τσίπηρας, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Μαρία Μουζάκη, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, κ. Αντώνης Νικολουδάκης, καθώς και η υπεύθυνη του γραφείου τουρισμού, Αθηνά Κάρδαρη.