«Βουλιάζει» καθημερινά το «Σολωμός»

solomos

Θετική υποδοχή επιφύλαξαν οι Πατρινοί, αλλά και οι κάτοικοι των νησιών, Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μεσούσης της θερινής περιόδου, στην επανασύνδεση της Πάτρας ακτοπλοϊκά με Σάμη και Ιθάκη.

Η κίνηση της γραμμής, μέσα στα δύο «καυτά» τριήμερα διακοπών του μήνα, την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 7-9 Αυγούστου αλλά και το περασμένο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου (Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 του μηνός) ξεπέρασε σε επίπεδο πληρότητας το 80%. Ιδιαίτερα δε κατά το πρώτο τριήμερο 7-9, μετά την έναρξη λειτουργίας της γραμμής στις 4 του μηνός, η πληρότητα ξεπέρασε το 85%. «Πάρα πολλοί ταξιδιώτες του καλοκαιριού προτίμησαν το πλοίο Διονύσιος Σολωμός.


Αυτό που μένει τώρα είναι να αποδείξουν οι Πατρινοί, αλλά και οι τοπικές κοινωνίες ότι το δρομολόγιο μπορεί να σταθεί και να αποτελέσει και πάλι μια μόνιμη σύνδεση των τριών περιοχών», αναφέρει στην «Π» ο ναυτιλιακός πράκτορας και τουριστικός παράγοντας Γιώργος Τελώνης. Τις καθημερινές, στα δρομολόγια οι κρατήσεις έχουν μια πληρότητα μεταξύ 40-60%.

Πηγή: skaipatras