Στέλνουν ηχηρό μήνυμα “ΣΤΡΟΦΗΣ” στη ζωή

Ένα ηχηρό μήνυμα στροφής προς τη ζωή και στο δικαίωμα της επανένταξης των απεξαρτημένων ατόμων στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη της επιχειρούν να δώσουν από το νησί της Ζακύνθου τα μέλη ενός νεανικού συγκροτήματος που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Είναι μαγικό να ξαναγεννιέσαι απ΄ την αρχή και αυτό αυτό μπορείς να το κάνεις αλλά όχι μόνος, είναι το μήνυμα που ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα με τις επισκέψεις τους τα μέλη και τα στελέχη του προγράμματος του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Οι γεμάτοι όρεξη για ζωή και όνειρα έφηβοι μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες και απευθυνόμενοι προς κάθε χρήστη, του πρότειναν να κάνει επιτόπου τη δική του “στροφή” στη ζωή.
Ένα από τα μέλη του προγράμματος, ο Τάσος Γιαννίκος που συνοδευει τους έφηβους στο νησί της Ζακύνθου έκανε σαφές ότι μπορούν να στηρίξουν παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται μακριά από την Αθήνα μέσω ενημερωτικών δράσεων ώστε να ευαισθητοποιήσουμε καθε τοπική κοινωνία.
Παράλληλα με την αμέριστη υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας το έργο του προγράμματος γίνεται πιο εύκολο, ενώ κάθε οικογένεια που προέρχεται από την περιφέρεια μπορεί να διαμένει στον Ξενώνα του Συλλόγου για το πρώτο διάστημα της κινητοποίησης και προετοιμασίας του παιδιού τους.
Δεν είναι διατεθειμένοι να “σπαταλούν” τις διακοπές τους στο νησί της Ζακύνθου μόνο για χαλάρωση αλλά θέτουν στόχους και μάλιστα μετά μουσικής. Έτσι, το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 9μμ από το λόφο του Στράνη θα ξεχυθούν ακούσματα ελληνικής και ξένης ροκ μουσικής από τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ερωτόκριτος”.
Και όλα αυτά γιατί το πρόβλημα των ναρκωτικών μας αφορά όλους, γιατί οι νέοι δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι από τη ζωή, γιατί η χρήση φέρνει τον κίνδυνο αλλά και την ευκαιρία για αλλαγές σε πολλούς τομείς.