Γιάννης Κούτρας: «Τον Ν. Καββαδία τον κουβαλώ πάντα στην φαρέτρα μου…»

Ο Γιάννης Κούτρας ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού.
Καλεσμένος της Πολιτιστικής και Αθλητικής Λέσχης Ζακύνθου «Ο Γέρανος», για μία και μοναδική μουσική παράσταση στο θέατρο του Σαρακινάδου ήταν ο Γιάννης Κούτρας. Ο γνωστός ερμηνευτής, ήρθε στο νησί για το αφιέρωμα: «Όλο τον κόσμο γύρισες» στον ποιητή Νίκο Καββαδία.
Αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Κούτρας μαζί με τον Απόστολο Ρίζο συμμετέχουν σε μουσικές βραδιές αφιερωμένες στον Κεφαλλονίτη ποιητή και με αυτές «ταξιδεύουν» το κοινό της Αθήνας και της περιφέρειας.
Πανευτυχής για την άφιξή του στη Ζάκυνθο, ο Γιάννης Κούτρας μοιράζεται μαζί με τους αναγνώστες του «ΣΤΙΓΜΕΣ» πληροφορίες για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

Ερ.: Πώς νιώθετε για αυτή την ανοιξιάτικη αντάμωση με το κοινό της Ζακύνθου;
Απ.:
Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος. Κάθε φορά που επισκέπτομαι το νησί θέλω να μείνω για περισσότερες μέρες! Τώρα είμαι ευτυχής που θα παρουσιάσω στους Ζακυνθινούς την συγκεκριμένη μουσική παράσταση, γιατί ο Ν. Καββαδίας έχει έναν μοναδικό ποιητικό λόγο και μπορεί ακόμα να επικοινωνεί με την νεολαία σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό το πρόγραμμα όπου και αν το έχουμε παρουσιάσει έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια.

Ερ.: Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας, τα συναισθήματά σας για τη νέα σας δισκογραφική δουλειά;
Απ.:
Με βρίσκετε σε μία αρκετά παραγωγική, καλλιτεχνικά, περίοδο. Με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ξαναβρισκόμαστε μετά από 35 χρόνια! Ο Βασίλης έχει ερμηνεύσει και δύο τραγούδια του Ν. Καββαδία «Ένας νέγρος θερμαστής από το Τζιμπουτί» και «Το μαχαίρι». Οπότε μετά από πολλά χρόνια ξαναβρισκόμαστε καλλιτεχνικά με αυτή τη δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Θα περιλαμβάνει πέντε τραγούδια δικά του και πέντε δικά μου, καθώς και ένα ντουέτο για τον Σάκη Μπουλά, που δεν είναι πια μαζί μας. Είναι ένα γλυκύτατο CD και πιστεύω ότι θα το απολαύσουν οι ακροατές.Τελευταία άρθρα