Πανελλήνια πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του «Ανθρωποποίηση» του Διονύση Κωνσταντόπουλου

Κόμικς ή πίνακες ζωγραφικής, Ζόφος ή ελπίδα; Το μέλλον του ανθρώπου πραγματεύεται το βιβλίο ανθρωποποίηση του καλλιτέχνη Διονύση Κωνσταντόπουλου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πανελλαδικά, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου, από τον βουλευτή του νησιού και υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, Σταύρο Κοντονή.
Την πανελλήνια πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του «Ανθρωποποίηση» επέλεξε να πραγματοποιήσει στην πατρίδα του, τη Ζάκυνθο, ο αρχιτέκτων και καλλιτέχνης, Διονύσης Κωνσταντόπουλος. Το εικαστικό μέρος συμπληρώνουν κείμενα που έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Βανέλλης.
Εικόνες ενός, εκ πρώτης όψεως ζοφερού μέλλοντος, και ελπιδοφόρου όμως, την ίδια στιγμή, μόνο και μόνο με την ελπίδα της παρουσίας του ανθρώπου σε αυτό. Πρόκειται για μια συλλογή από πίνακες ζωγραφική του ίδιου, σελιδοποιημένες με έναν εντελώς πρωτοποριακό τρόπο ώστε να μοιάζουν με εικόνες κόμικς.
Το βιβλίο παρουσίασαν ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδίας και Τουρισμού, και βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής και η διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και επιφανών Ζακυνθίων, Κατερίνα Δεμέτη
Το βιβλίο «Ανθρωποποίηση» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «Φανταστικός Κόσμος».