Μειώσεις 25% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ για εκλογείς και αντιπροσώπους

Δραστικά μέτρα κατά της αποχής των ψηφοφόρων από τις κάλπες φαίνεται να λαμβάνει το υπουργείο Μεταφορών μειώνοντας την τιμή στα εισιτήρια όλων των υπεραστικών ΚΤΕΛ. Έτσι, λοιπόν, από τις 16 έως και τις 27 Μαΐου με έκπτωση 25% θα μπορούν να ταξιδέψουν οι εκλογείς που επιθυμούν να μεταβούν στον τόπο καταγωγής τους προκειμένου να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές. Θα χορηγείται για τις διαπεριφερειακές (διανορμαχιακές) μετακινήσεις και θα ισχύει και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρων δικαστικών αντιπροσώπων.
Επισημαίνεται πως η έκπτωση υπολογίζεται και επί του μειωμένου εισιτηρίου που τυχόν δικαιούνται οι μετακινούμενοι ή της έκδοσης εισιτηρίου με επιστροφή στις περιπτώσεις που ήδη εφαρμοζόταν έκπτωση.
Επιπρόσθετα προς διευκόλυνση του έργου των αντιπροσώπων των δικαστικών αρχών και των εφόρων δικαστικών αντιπροσώπων ζητήθηκε από τα ΚΤΕΛ τα εισιτήρια αυτών να χορηγούνται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα, με την επίδειξη του εγγράφου του διορισμού τους. Σε ό,τι αφορά τους εκλογείς, για την εφαρμογή της έκπτωσης θα αρκεί η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.Τελευταία άρθρα