ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ: «Μετέχουμε σε όλες τις εκθέσεις»

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Τα πράγματα στη… θέση τους επιχειρεί να βάλει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε ό,τι έχει να κάνει με τις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, για τις οποίες ορισμένοι ισχυρίζονται πως η συμβολή της είναι ανύπαρκτη.
«Προκειμένου οι πολίτες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης, από άγνοια ή από σκοπιμότητα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου «World Travel Market», που πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου 2013, με περίπτερο 28 τ.μ (4 booths), στον διατιθέμενο από τον ΕΟΤ χώρο, και όχι 7 τ.μ. όπως λανθασμένα εγράφη σε εβδομαδιαίο έντυπο της Κυριακής. Ο συνολικός χώρος που διαθέτει ο ΕΟΤ στην εν λόγω έκθεση, αντιστοιχεί σε περίπου 40 booths, το οποίο σημαίνει ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, θα συμμετάσχει καταλαμβάνοντας το 10% του διατιθέμενου για όλη την Ελλάδα χώρο.
Στον χώρο του ΕΟΤ θα βρίσκονται επίσης με δικά τους περίπτερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφέρεια Κρήτης, κ.α.»
τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.grΤελευταία άρθρα