Την υποψηφιότητά του στα Ιόνια ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης

ΖΑΚΥΝΘΟΣ -“Θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας”!
Η δήλωση ανήκει στον Περιφερειάρχη ιονίων Νήσων και έγινε αποκλειστικά στο Ionian Channel κατά τη διάρκεια του προχθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων.Ο κ. Σπύρος Σπύρου συμμετέχοντας στη Β Σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό και να του εκφράσει την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος.
Ο κ. Σαμαράς αξιολογώντας το έργο του και τη μέχρι σήμερα πορεία του ανακοίνωσε στον κ. Σπύρου ότι ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.
Από τη μεριά του ο Περιφερειάρχης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και ευρύτερη στήριξη από περισσότερους πολιτικούς χώρους. Επεσήμανε, δε, ότι δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή κατά την οποία οι τοπικές κοινωνίες τον εμπιστεύτηκαν και πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του.
Η εφημερίδα μας, έχει ήδη δημοσιοποιήσει αυτή την εξέλιξη πριν μερικές μέρες μετά την απόφαση ότι με κοινούς υποψήφιους θα ριχθούν στη μάχη της διεκδίκησης των 13 Περιφερειών τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ ζητούσε να υπάρξει αναλογία 8-5 στην κατανομή. Τελικά όμως υποχώρησε και δέχεται πλέον την αναλογία 9-4 που πρότεινε από την αρχή η Ν.Δ.
Σίγουρο, πάντως είναι ότι και το ΠαΣοΚ συμφώνησε στο όνομα του κ. Σπύρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουνΤελευταία άρθρα