ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: «Έφυγε» ο Βασίλης Τερκεσίδης – Ήταν προπονητής και στη Ζάκυνθο

Ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την ιστορία της Προοδευτικής, ο Βασίλης Τερκεσίδης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη.
Ο εκλιπών γεννήθηκε και μεγάλωσε στην προσφυγική γειτονιά της Αγίας Σωτήρας στην Παλιά Κοκκινιά (εκεί που γεννήθηκε κι η Προοδευτική) υπήρξε όχι μόνο ποδοσφαιριστής αλλά και για χρόνια υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής της «Προο» κι από τα χέρια του πέρασαν πολλοί γνωστοί άσοι που στη συνέχεια διέπρεψαν φορώντας τα χρώματα της Προοδευτικής και όχι μόνο.
Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Γ΄ Νεκροταφείο . Το παρών έδωσαν μέλη της ομάδας πολλοί παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, καθώς και πολλοί φίλοι του συλλόγου.
Σε ένδειξη πένθους η επίσημη Προοδευτική, ανέβαλε κάθε σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα (και το προγραμματισμένο φιλικό με την Χαραυγή).

Είχε περάσει και από τη Ζάκυνθο
Ο Βασίλης Τερκεσίδης είχε δουλέψει και στη Ζάκυνθο, ως προπονητής τις αγωνιστικές περιόδους 1975-1976 (η ομάδα τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηλείας-Ζακύνθου, με Πρόεδρο τον Ανδρέα Θεοδόση) και 1979-1980 (η ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση του Περιφερειακού πρωταθλήματος, με Πρόεδρο τον Πέτρο Ιθακήσιο).Τελευταία άρθρα