HORECA 2013: Έχετε εκλεκτά προϊόντα! Γιατί δεν τα προσφέρετε;

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – “Υπάρχει η ανάγκη ενίσχυσης της προβολής των τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της κάθε περιοχής, δίνοντας μεγάλη σημασία στις ντόπιες κουζίνες, έτσι ώστε οι τουρίστες να αποκτούν γαστρονομικές προσλαμβάνουσες, τις οποίες στη συνέχεια θα αξιοποιούν στις χώρες τους”, είναι το βασικό συμπέρασμα που βγήκε από τη διοργάνωση της 8ης έκθεσης HORECA, με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της γαστρονομίας στο μάρκετινγκ του τουρισμού.
Αρκετοί ήταν και οι Ζακυνθινοί επαγγελματίες που έδωσαν δυναμικό “παρών” από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της μεγαλύτερης έκθεσης για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ»
www.imerazante.gr