ΑΓΕΖ – Νέος ο προπονητής ο Νίκος Θεοδόσης!

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιώργο Σκροπολίθα, η διοίκηση της ΑΓΕΖ έκλεισε νέο προπονητή, εκ των έσω!
Πρόκειται για τον πρώην παίκτη της ομάδας Νίκο Θεοδόση. Ο Θεοδόσης ξεκίνησε το μπάσκετ από τα 5,5 χρόνια του στις Ακαδημίες της ομάδας και μάλιστα με το Παιδικό κατέκτησε την 4η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Έπαιξε στην ΑΓΕΖ έως το 2000 και μετά λόγω σπουδών μετακόμισε για Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίστηκε στις Μακάμπι Θεσσαλονίκης και Αρετσού Καλαμαρίας, για να επιστρέψει στο νησί το 2008 και να συνεχίσει την καριέρα του έως το 2011, όπου στην προετοιμασία και σε ένα φιλικό με τον Έσπερο ΑΟΠΑ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και αναγκάστηκε να σταματήσει το μπάσκετ.
Ο Θεοδόσης θα έχει για βοηθό του τον Ανδρέα Παπαδάτο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Πάτρα, όπου γέννησε η σύζυγός του.
Η χθεσινή προπόνηση ήταν η πρώτη για το νεαρό προπονητή, παρουσία και του Προέδρου, Γιώργου Μάργαρη, ο οποίος τον παρουσίασε στους παίκτες.
Ο Θεοδόσης, στη πρώτη του δήλωση, στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου κάνει να με εμπιστευτεί σε αυτή τη θέση και δηλώνω ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να τους δικαιώσω».