Επτανησιακή συνοχή για την επίλυση των προβλημάτων

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – “Ενώνοντας όλοι τις δυνάμεις μας μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα του Περιφερειακού Συμβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων και των θεμάτων του επτανησιακού λαού, ώστε έτσι να προωθήσουμε και την επτανησιακή συνοχή”, δήλωσε μετά την επανεκλογή του ως Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Γιάννης Αγαλιανός.
Αποδεχόμενος την επιθυμία πολλών μελών της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, για να υπηρετήσει για άλλη μια θητεία, από την ίδια θέση, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους περιφερειακούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, για την ισχυρή εκλογή του, καθώς αποτελεί για τον ίδιο ύψιστη τιμή η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.
Την εκτίμηση αυτή στο πρόσωπό του την εξέλαβε σύμφωνα με όσα μας δήλωσε ως μεγάλη υποχρέωσή του, ώστε να ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις που του αναλογούν, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια, χωρίς να υπολογίζει ως τροχοπέδη οποιονδήποτε κόπο και πρόσθεσε “ιδιαιτέρως, ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη, τον απελθόντα Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, και Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε την προηγούμενη διετία, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Διονύση Μυλωνά όπως και τους Περιφερειακούς Συμβούλους του νησιού μας, για τη βοήθειά που μου προσέφεραν στην εκτέλεση των καθηκόντων μου, ως Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου στην προηγούμενη διετή θητεία μου.
Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του γραφείου του προεδρείου τόσο στη Ζάκυνθο, όσο και στην Κέρκυρα, για την υπευθυνότητά τους και την άψογη συνεργασία μας. Εύχομαι στο νέο Πρόεδρο Νίκο Μηλιώτη και στην Αντιπρόεδρο Ανδρομάχη Δαγκλή, πλήρη επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουνΤελευταία άρθρα