Ζήσε το “παραμύθι” σου στο νησί

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – “Σε μια Ελλάδα που αδυνατεί να διαφημίσει το πιο εξαγώγιμο προϊόν της, τον τουρισμό, εμείς φιλοδοξούμε να πράξουμε φέτος, το ακριβώς αντίθετο. Στα πλαίσια λοιπόν της διαφημιστικής μας καμπάνιας για τη Ζάκυνθο, πετύχαμε να οργανώσουμε πακέτα διακοπών σε προσιτές τιμές, ειδικά για μαθητές, που σε λίγο θα σκεφθούν ίσως τις μαθητικές τους εξορμήσεις”, αναφέρει σε επιστολή του προς τις διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλης της χώρας ο αντιπεριφερειάρχης του νησιού μας.
Ο κ. Μυλωνάς προσκαλεί τους μαθητές στο νησί μας προκειμένου να απολαύσουν όλες τις ομορφιές του, να επισκεφθούν τα μνημεία, να κολυμπήσουν στις παραλίες, να απολαύσουν τον ήλιο και το φυσικό κάλλος, να γευτούν τα φαγητά και τα προϊόντα, να πιούν κρασί, να ακούσουν τραγούδια και να γνωρίσουν τους ευγενικούς και φιλόξενους κατοίκους μας.
Και όλα αυτά, διότι ο πολιτισμός ξεχειλίζει στα δρομάκια της πόλης, όπου ένας διάχυτος ερωτισμός έρχεται να συναντήσει τις μουσικές πανδαισίες. Ένας πολιτισμός που πάτησε γερά στα πόδια του και χωρίς περιττές ανασφάλειες για την ελληνική ψυχή του, πήρε κι έδωσε. Το νησί μας με την απέραντη τουριστική υποδομή, την εξελιγμένη αγορά και μία ατέλειωτη βεντάλια από ευκαιρίες για ξεκούραση, μπορεί να συνδυάσει αρμονικά τη γνώση με τη διασκέδαση μέσα σε ένα παραδείσιο περιβάλλον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr