“Ξεκοκάλισαν” κουνέλι και χοιρινό οι Αυστριακοί

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – “Έμεινα εντυπωσιασμένος από την αποδοχή που είχε η “εβδομάδα Ζακύνθου” στην Αυστρία. Και τα δύο εστιατόρια, στα οποία μαγείρεψα, ήταν γεμάτα με κόσμο και πραγματικά, όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τις γεύσεις του τόπου μας”. Έτσι, ξεκίνησε η συνομιλία μας με τον γνωστό σεφ, Νίκο Έγκαρχο-Μαλάνο, ο οποίος για αρκετές ημέρες βρέθηκε στη Βιέννη και παρουσίασε στους πελάτες των εστιατορίων “Ντερ Γκριέτσε” και “Ορφέας” την κουζίνα του νησιού μας.
Τα έξοδα για να παραστεί ο κ. Έγκαρχος στη Βιέννη καλύφθηκαν από τους Συλλόγους Ξενοδόχων του τόπου μας και από τον ΕΟΤ Αυστρίας, ενώ ο ίδιος τόνισε, πως ήταν μια μοναδική εμπειρία.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr