ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ελληνίδες, Έλληνες,
Την 4η Ιουλίου 2012 ιδρύθηκε νέο πολιτικό κόμμα με την επωνυμία ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (βάσει της τροποποίησης της αρχικής επωνυμίας Έλληνες για την Ευρώπη-Ομοσπονδία στις 20 Αυγούστου 2012).
Το Ευρωπαϊκό Φεντεραλιστικό Κόμμα είναι νέο.
Έχει ιδρυθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης.
Στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2012 θα διεξαχθεί στην Ρώμη το 1ο τακτικό συνέδριο του κόμματος με συμμετοχή κομμάτων από όλη την Ευρώπη. Θέλουμε μια άλλη Ευρώπη, θέλουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης με κοινωνικό πρόσωπο. Σύντομα θα ενημερωθείτε αναλυτικά. Στο κόμμα συμμετέχουν νέοι άνθρωποι, άνεργοι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, γυναίκες, άνθρωποι της γειτονιάς, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες. Θέλουμε την αξιοκρατία στην Ελλάδα. Θέλουμε μία νέα Ελλάδα. Θέλουμε μία νέα Ευρώπη. Δεν είμαστε μόνοι. Σύμμαχοί μας οι λαοί της Ευρώπης και τα Ευρωπαϊκά Φεντεραλιστικά Κόμματα στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ιταλία και σε άλλες χώρες.
Σας καλούμε να γίνετε μέλη του κόμματος και να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Το σύνθημα αλληλεγγύης ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επικρατεί στην Ευρώπη χάρη στο κόμμα μας και στα αλληλέγγυα κόμματα σε όλη την Ευρώπη. Δεν είμαστε μόνοι. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο. Ελάτε μαζί μας.
Ιστοσελίδα: www.usenow.gr Δ/νση ηλ. ταχ.: [email protected]

Ο Πρόεδρος-Ιδρυτής
Δρ Χαράλαμπος Σταμέλος