Συλλαλητήριο για τα μέτρα του μνημονίου

Παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο κατά των μέτρων του μνημονίου πραγματοποίησαν το Εργατικό Κέντρο και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, με τη στήριξη σειράς πρωτοβάθμιων σωματείων.
Μετά τη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί πορεία στο κέντρο της πόλης.
Την ανάγκη μαζικής συμμετοχής απέναντι στο νέο μνημόνιο που έρχεται επεσήμανε μιλώντας στο CorfuPress.com ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Γ. Χαλικιόπουλος.
Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα και όχι μόνο να δώσουν μαζικό παρών στο συλλαλητήριο της Παρασκευής και να διατρανώσουν ενάντια στα νέα αντιλαικά μέτρα απευθύνει η ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας. Ο οργανωτικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Δημ. Καρύδης, δηλώνει ότι τα νέα μέτρα θα πλήξουν περαιτέρω το ήδη καταρρακωμένο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.
Εν τω μεταξύ, κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν 9 πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων που καλούν τα μέλη τους και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο. Πρόκειται για τα σωματεία Δικαστικών Υπαλλήλων, Εφοριακών Υπαλλήλων, Ο.Τ.Ε., Υπαλλήλων Ι.Κ.Α., Πυροσβεστικής, Νοσοκομειακών Γιατρών, Σωφρονιστικών Υπαλλήλων και Εποχικών και Πενταετών Υπαλλήλων Πυροσβεστικής.
Στην ανακοίνωση αναφέρουν: «Οι εγχώριοι εντολοδόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ. που προεκλογικά εκφόβισαν, εξαπάτησαν και έταξαν απαγκιστρώσεις, επιμηκύνσεις, επαναδιαπραγματεύσεις και άλλα παρόμοια ψεύδη, έκλεψαν την ψήφο ορισμένων και συνεχίζουν την καταστροφή της χώρας μας, του Έθνους μας, του Λαού μας. Η ανατροπή τους, η ανατροπή της πολιτικής αυτής, είναι μονόδρομος. Όσο εμείς κλαίμε τη μοίρα μας και κάνουμε «αντίσταση» στα καφενεία, στα σπίτια μας, στους καναπέδες και στα πληκτρολόγια αυτοί συνεχίζουν την ισοπέδωσή μας.

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουνΤελευταία άρθρα