Εθιμοτυπική επίσκεψη Μ. Αγγελάκα στην Κέρκυρα

Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, Μανώλης Αγγελάκας, επισκέφτηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα.
Η επίσκεψη του κ. Αγγελάκα, εκτός του εθιμοτυπικού της χαρακτήρα, ήταν και ουσιαστική, καθώς ακολούθησε συζήτηση τόσο με τον Περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Χρ. Σκούρτη, για θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την Αιρετή Περιφέρεια.

Δηλώσεις Σπ. Σπύρου
«Με ξεχωριστή χαρά υποδέχομαι σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων το νέο Διοικητή της αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, Μανώλη Αγγελάκα», είπε ο Περιφερειάρχης προσθέτοντας:
«Είναι μια συνάντηση εθιμοτυπική αλλά παράλληλα είναι και συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στην Περιφέρειά μας.
Είμαι σίγουρος», τόνισε ο κ. Σπύρου, «επειδή τον γνωρίζω από το παρελθόν και είναι καλός φίλος, θα έχουμε αγαστή συνεργασία για όλα τα μείζονα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων”.

Δηλώσεις Μ. Αγγελάκα
«Εκφράζω τη χαρά που συναντώ έναν παλιό μου φίλο, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τον Σπ. Σπύρου και επίσης τη χαρά μου που ξαναέρχομαι στην Κέρκυρα, με άλλη ιδιότητα αυτή τη φορά. Έχω έρθει με πολλές ιδιότητες αλλά πάντα νιώθω πολύ ευχάριστα και πάντα ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους», δήλωσε ο Κ. Αγγελάκας και διευκρίνισε:.
«Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να γνωριστώ με τους συνεργάτες και το στελεχιακό δυναμικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, να ακούσω τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις, όπου μπορούμε” ανέφερε ο κ. Αγγελάκας.

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουνΤελευταία άρθρα