Καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Ιθάκης

Σε εστία ασυδοσίας και αυθαιρεσίας έχει μετατραπεί ένα από τα πιο πλούσια νησιά της χώρας, με πρωταγωνιστή, βάσει των όσων καταγγέλλονται στη zougla.gr, τον δήμαρχο της περιοχής.
Επίσημα χείλη ξεστομίζουν απίστευτες καταγγελίες, οι οποίες δεν είναι εφικτό να περάσουν απαρατήρητες, καθώς αφορούν «τα έργα και τις ημέρες» του νυν δημάρχου Ιθάκης, κ. Γιάννη Κασσιανού.
Οι ψίθυροι για τις υπόγειες δραστηριότητες του κ. Κασσιανού ξεπέρασαν τα όρια του νησιού μέσω επιστολής-κόλαφο που εστάλη στους κ.κ. υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης. Από το έγγραφο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση της zougla.gr προκύπτει σωρεία οικονομικών ατασθαλιών, μεγάλη διασπάθιση δημοσίου χρήματος καθώς και «βολέματα»… αδερφών και φίλων, οι οποίοι απολαμβάνουν των προνομίων του να είσαι «κολλητός» του δημάρχου.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πέραν από την αντιπολίτευση (η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι καταγγέλλει τον δήμαρχο για κομματικούς λόγους), δεν είναι λίγοι και οι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι γνωρίζουν αλλά σιωπούν. Την ίδια ώρα μερίδα του τοπικού Τύπου αφιερώνει χώρο για θέματα που αφορούν τις μη έκνομες ενέργειες του δημάρχου.

Πηγή: dete.gr