Λαμπαδηδρόμος για 9η φορά

Για 9η φορά θα τρέξει σε Ολυμπιακή Λαμπαδιοδρομία ο Κωνσταντίνος Παρισσόπουλος. Ο γνωστός Ζακυνθινός Λαμπαδηδρόμος πιστός στο… ραντεβού του, θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο… πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων, μεταφέροντας ξανά το “στίγμα” του για το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.
Ο κ. Παρισσόπουλος ξεκίνησε από το 1988 στην Ολυμπιάδα της Σεούλ, ακολούθησε εκείνη της Βαρκελώνης το 1992 και συνεχίστηκε στην Ατλάντα το 1996. Η 4η συμμετοχή του ήταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2000 για να ακολουθήσει η Αθήνα το 2004. Το 2006 έλαβε μέρος στη χειμερινή Ολυμπιάδα του Τορίνου και ακολούθησε το 2008 το Πεκίνο. Τελευταίο του… ραντεβού ήταν το 2010 στη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Βανκούβερ.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2012 θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι του Λονδίνο και ο Κ. Παρισσόπουλος θα τρέξει στις με την Ολυμπιακή φλόγα στις 10 Μαΐου στο νομό Ηλείας. Ο ακριβής τόπος όπου θα περάσει με την Ολυμπιακή Φλόγα ο κ. Παρισσόπουλος γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.
“Για ακόμα μία φορά εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ειδικά στον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδιοδρομίας Ζαννιά Σπυρίδωνα, καθώς και στην τεχνική ομάδα υποστήριξης της Ολυμπιακής Λαμπαδιοδρομίας, σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως” σημείωσε σε τοποθέτησή του στην “Ητζ” ο κ. Παρισσόπουλος. Η νεαρή κόρη του κ. Παρισσόπουλου, Μαριλένα, θέλησε με τη σειρά της να δηλώσει ότι αισθάνεται ευτυχισμένη, που ο πατέρας της θα εκπροσωπήσει τη Ζάκυνθο και στην Ολυμπιακή Λαμπαδιοδρομία του 2012.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του κ. Παρισσόπουλου στη Λαμπαδιοδρομία έγινε γνωστή τη Δευτέρα το μεσημέρι, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.