Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στο πλαίσιο της πανελλαδικής τους ανάπτυξης μέσω δικαιόχρησης ανακοινώνουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση την λειτουργία του νέου τους φροντιστηρίου στην Ζάκυνθο από την ερχόμενη ακαδημαϊκή περίοδο. Διευθυντές του Φροντιστηρίου Πουκαμισάς στην Ζάκυνθο είναι οι κ.κ. Διονύσιος Κόκλας και Παναγιώτης Κορφιάτης – Μαρούδας οι οποίοι διευθύνουν επί σειρά ετών το φροντιστήριο «Δυναμικό», το οποίο εντάσσεται στα φροντιστήρια Πουκαμισάς στις 15 Ιουνίου 2012 ως το 25ο φροντιστήριο του Ομίλου.
Η παρουσίαση της εκπαιδευτικής πρότασης των φροντιστηρίων μας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου. Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει την εξής θεματολογία:
Η εκπαιδευτική πρόταση της επιτυχίας. Παρουσίαση της ιδιαίτερης εκπαιδευτικής φυσιογνωμίας των φροντιστηρίων μας από τους Διευθυντές του φροντιστηρίου της Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιος Κόκλας και Παναγιώτης Κορφιάτης – Μαρούδας και από τον Διευθυντή ανάπτυξης του Ομίλου κ. Γεώργιο Τερζάκη.
Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα. Ενημερωτικό σεμινάριο για τους γονείς και τους μαθητές της Λυκειακής βαθμίδας αναφορικά με το εκπαιδευτικό σύστημα και τις δυναμικές σπουδές που οδηγούν σε ανερχόμενα επαγγέλματα. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γεώργιος Χατζητέγας, Διευθυντής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Έρευνας του Ομίλου.
Πρόγραμμα ΣΕΠ για τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου. Παρουσίαση του ατομικού προγράμματος συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την χορηγία των φροντιστηρίων μας για τους μαθητές της Ζακύνθου. Το πρόγραμμα προβλέπει τη δωρεάν χορήγηση τεστ προσωπικότητας και ενδιαφερόντων τα οποία μαζί με την αναγκαία συμβουλευτική διαδικασία θα υλοποιηθούν από το φροντιστήριό μας το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2012.
Για κάθε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση αλλά και για την συμμετοχή στο πρόγραμμα της συμβουλευτικής και του επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου μας στο τηλέφωνο: 2695028341 / 6939008289

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr