Με πρωτοβουλία της Μητρόπολης η εστία του ΤΕΙ

Προσπάθειες για την κατασκευή εστίας σε οικόπεδο που έχει δώσει η Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου και το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού Ιδρύματος, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, ο πρόεδρος, Ναπολέων Μαραβέγιας, ανέφερε ότι η προαναφερόμενη προσπάθεια γίνεται με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Δωδώνης και πρώην Ζακύνθου, κ.κ. Χρυσοστόμου.
“Με πρωτοβουλία του κ. Χρυσοστόμου έχει ξεκινήσει προσπάθεια, ούτως ώστε να δημιουργήσουμε εστία για τους άπορους φοιτητές μας. Το κτήριο στην Παναγούλα θα τελειώσει σε λίγους μήνες και θεωρώ πως τα εγκαίνια θα γίνουν το καλοκαίρι. Από ΄κει και πέρα, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μας βοηθά με μελέτες, ενώ θα προωθήσει και την ένταξη του έργου της εστίας στο ΕΣΠΑ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε” ανέφερε ο κ. Μαραβέγιας.
Στη συνέχεια ο ίδιος σημείωσε ότι ο “Καλλικράτης” στην παιδεία δεν έχει αρχίσει ακόμη, όμως ζήτησε την συμπαράσταση και τη στήριξη όλων των τοπικών Αρχών, προκειμένου να υπάρξει ισχυρή αντίσταση και αντίδραση, σε περίπτωση που το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων αντιμετωπίσει σχετικό πρόβλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”