ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Δημιουργία Δικτύου Φίλων του Ιδρύματος σε κάθε νησί

Μια νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με στόχο τη δημιουργία Δικτύου Φίλων του Ιδρύματος σε κάθε νησί και με αποστολή την υποστήριξη του έργου του.
Μάλιστα, στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Επιτροπής Στήριξης του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γεράσιμο Αρσένη, πρώην Υπουργό, Διονύσιο Βώρο, Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διονύσιο Ζήβα, Ομότιμο Καθηγητή του Ε.Μ.Π., Γιάννη Μεταξά, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Σπύρο Φλογαΐτη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Ιδρύματος Ναπολέοντα Μαραβέγια, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, και τους Αντιπροέδρους κ.κ. Σωτήριο Σούλη και Ιωάννη Δραγώνα, Καθηγητές του Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών, για να συζητήσουν τις προοπτικές του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που παρέχει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση.
Η Επιτροπή Στήριξης συστήθηκε άτυπα, για να δημιουργήσει σε κάθε νησί ένα Δίκτυο Φίλων του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, το οποίο θα αποτελείται από προσωπικότητες επτανησιακής καταγωγής, με στόχο την ολόπλευρη υποστήριξη του Ιδρύματος.