Βραδιά κλασικής μουσικής με τον Παναγιώτη Γώγο

Μια υπέροχη βραδιά μας χάρισε ο Παναγιώτης Γώγος το βράδυ του Σαββάτου στο Λόφο του Στράνη. Μας ταξίδεψε με τις μοναδικές του μελωδίες και οι νότες από το πιάνο έδεναν αρμονικά με το ειδυλλιακό τοπίο. «Υπό το φως της Σελήνης» λοιπόν, ακούσαμε κομμάτια κλασικής μουσικής από τον Chopin και τον List. Οι Ζακυνθινοί τον τίμησαν με την παρουσία τους και έφυγαν μαγεμένοι από τους ήχους του πιάνου.
Η αλήθεια είναι πως δεν δίνονται συχνά στο νησί τέτοια ρεσιτάλ και αυτές οι ευκαιρίες δεν θα έπρεπε να μένουν ανεκμετάλλευτες από τους ντόπιους κατοίκους. Ο Παναγιώτης Γώγος είναι από μόνος του μία αφορμή για να απολαύσει κανείς τέτοιου είδους παραστάσεις, καθώς έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών ως εξαίρετος καλλιτέχνης και του έχει απονεμηθεί το βραβείο Μυκόνιου. Άλλωστε η καλλιτεχνική του πορεία είναι μεγάλη και έχει αποδείξει την αξία του. Το 2007 και το 2008 εκπροσώπησε ως σολίστ την «Cite Internationale des Arts’» στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Έχει λάβει μέρος σε σειρά συναυλιών και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 εκπροσώπησε την Ελλάδα στις επετειακές τελετές για το «Έτος Σοπέν 2010» στο αναγνωρισμένου κύρους Πολωνικό Salon Chopin στο Παρίσι.
Το ρεσιτάλ πιάνου από τον Παναγιώτη Γώγο θα μας μείνει αξέχαστο και περιμένουμε την επόμενη φορά που θα μας ξαναταξιδέψει με τους μελωδίες του.